Jar je tu! Prezrite si naše záhradné lavice

Krásne počasie, teplé večery a vonkajšie posedenie s priateľmi – všetko si dokážete ešte viac spríjemniť s našou kolekciou moderného záhradného nábytku. Ako vždy využívame predovšetkým únosnosť a štíhlosť oceľových konštrukcií a ručne spracovaného dreveného masívu. Páči sa nám nadčasový a jednoduchý design. V tomto duchu predstavujeme pravidelne nové produkty, ktoré sami navrhujeme a vyrábame. Sme navyše veľmi flexibilní a ponúkame Vám aj rozmerové úpravy štandardných prúdktov. 

Naše záhradné lavice robia radosť už tisícom spokojných zákazníkov. Masívne drevo ošetrujeme prémiovými lazúrami s UV ochrannou a vysokou odolnosťou proti dažďu a ďalším nepriaznivým vplyvom. Kovové konštrukcie sú opatrené odolnou práškovou vypaľovacou farbou na vonkajšie použitie.

Novinkou v tomto roku sú naše záhradné stoly. Všetky produkty spolu skvele ladia. Je možné zladiť farbu podnožia a odtieňa dreva úplne zadarmo. V Steeli sa fantázii medze nekladú, preto ponúkame krásne a jedinečné lavice v červenej, žltej, modrej a prípadne ďalších farbách podľa vzorkovníka RAL. Pokiaľ ste u nás nenašli Vaše riešenie, neváhajte nás kontaktovať.

Nový záhradný stôl Abeto